Rochii cununie civila 2013

Rochii cununie civila 2013 Poza 1
Rochii cununie civila 2013 Poza 2 Rochii cununie civila 2013 Poza 3 Rochii cununie civila 2013 Poza 4 Rochii cununie civila 2013 Poza 5 Rochii cununie civila 2013 Poza 6 Rochii cununie civila 2013 Poza 7 Rochii cununie civila 2013 Poza 8 Rochii cununie civila 2013 Poza 9 Rochii cununie civila 2013 Poza 10
Daca pentru rochiile de mireasa cele mai multe dintre viitoarele mirese au o idee despre cum ar arata rochia care o vor imbraca la nunta, cand vine vorba despre rochia pentru cununia civila aceasta este aleasa in utima instante, desi sunt la fel de importante. 

Pentru 2013, marii designeri au propus o mare diversitate de modele de rochii, de la modelele clasice, la cele cu peplum sau cele in stil babydoll. Astfel ca indiferent de conformatia pe care o ai, cu siguranta, vei gasi o rochie care sa fie in trend.

Cand vine vorba de alegerea culorii, daca in trecut cele mai multe mirese optau pentru o rochie alba pentru cununia civila, astazi situatia s-a schimbat , míresele alegand cel mai adesea rochii colorate. Indiferent ce culoare va hotarati sa alegeti,important este ca aceasta sa va reprezinte si sa va puna in valoare in ziua cea mare. 

In ceea ce priveste coloarea rochiilor, pentru sezonul primavara-vara 2013, se poarta de la culorile pastelate si pana la orange,burgundi sau albastru deschis. De asemenea, se poarta decupajele precum si combinatiile de texturi a materialelor.

Astfel ca indiferent daca esti o mireasa nonconofrmista sau dimpotriva, una romantica sau clásica, acestea se vor regasi in trendurile pentru rochiile anului 2013

In continuare iti propunem o selectie de rochii pentru cununia civila care speram sa te inspire in alegerea pe care o vei face pentru propria nunta. 


 Surse poze: pronovias.es, cristallini.ro Atelier Stefania Caragea


Nume autor: Pregatire de Nunta
Data adaugarii: Vineri, 11 Ianuarie 2013 16:02
Site autor: http://www.pregatiredenunta.ro

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB