Motive pentru a oficia nunta in strainatate, urmata de luna de miere in aceeasi locatie

Motive pentru a oficia nunta in strainatate, urmata de luna de miere in aceeasi locatie Poza 1
Desi la prima vedere, costurile par a depasi cu mult bugetul mirilor, pentru pregatirea de nunta, o nunta in strainatate, daca este pregatita ca la carte si din timp aduce satisfactii impresionante mirilor. Totul porneste de la ideea initiala: cum ar fi sa ne casatorim undeva departe de toata agitatia orasului, numai cu cei dragi alaturi, iar mai apoi sa ramanem si in luna de miere in acelasi loc? Odata ce ideea a prins contur exista si varianta ca nu toata lumea sa fie de acord cu acest lucru. Pentru a usura lucrurile in luarea celor mai bune decizii, enumeram motivele pentru care se merita a fi oficiata o nunta in afara oricarui tipar impus de orasul in care locuiti, ori a tarii, acolo unde domneste natura si linistea. 

1. Binecuvantarea o puteti primi oriunde ati fi. Oficierea nuntilor din zilele noastre nu mai depind intru totul de prezenta intr-o biserica pentru a primi binecuvantarea. Astazi, preotul ii poate insoti pe miri oriunde acestia doresc sa-si oficieze nunta, fie ca este pe o plaja ori intr-un castel medieval.

2. Este mai comod. Organizarea unei nunti in strainatate implica mai putine cerinte. Veti avea la dispozitie un organizator care se va ocupa de toate de cele necesare, iar dumneavoastra trebuie doar sa va bucurati din plin de frumusetea momentului. Nunta organizata in strainatate implica anumite costuri, cu toate acestea, daca ati decis, cu siguranta va permiteti angajarea unui organizator.

3. Sariti de etapa decoratiunilor si a pregatirilor. Daca ati ales ca locatie o plaja exotica, un vas de croaziera ori o insula tropicala, nu mai aveti batai de cap legat de decorarea locului, alegerea culorilor ori trendul in materie de aranjamente florale. Va veti bucura de locul respectiv in toata splendoarea lui, fara a fi nevoie de interventii ale imaginii.

4. Va veti bucura din plin de prezenta celor dragi voua. Mai putin timp pentru pregatiri inseamna mai mult timp alaturi de cei dragi. Veti putea rade si petrece momente nenumarate. in timp ce totul a fost deja pregatit pentru voi.

5. Este motivul ideal sa ai invitati putini dar buni. Nunta in afara inseamna o mana de oameni dragi luati cu voi in sejur. Nu va veti putea permite sa invitati zeci de persoane si se pare ca tocmai asta este farmecul. Veti fi inconjurati in cea mai importanta zi doar de persoanele cu adevarat dragi.

6. Luna de miere tot acolo o veti petrece. Dupa incheierea nuntii, invitatii pleaca acasa iar mirii raman in continuare in locatia aleasa, pentru luna de miere. Agitatia s-a incheiat, este momentul intimitatii si al bucuriei in doi. Abia dupa incheierea lunii de miere si mirii se intorc acasa, plini de amintiri frumoase si gata sa inceapa o viata in doi, ca sot si sotie. 

sursa poze: pinterest.com 


Data adaugarii: Marti, 09 Iunie 2015 12:52

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB