Destinatii pentru luna de miere: Paris

Destinatii pentru luna de miere: Paris Poza 1
Destinatii pentru luna de miere: Paris Poza 2 Destinatii pentru luna de miere: Paris Poza 3 Destinatii pentru luna de miere: Paris Poza 4
Daca nu ati vizitat niciodata Parisul dar ati decis ca luna de miere sa o faceti in acest frumos oras plin de lumina al Frantei, ati facut o alegere inteleapta. De ani de zile indragostitii au decis ca nu exista alt loc mai romantic pe acest pamant ca Parisul. 
Mancarea, vinul, arhitectura, hotelurile incantatoare, oamenii care isi savureaza in liniste cafeaua pe la pranz, chiar si sunetul elegant al limbii franceze vorbite pe langa voi, garanteaza ca Parisul este un oras al seductiei. 

Intai de toate trebuie sa hotarati in ce luna veti vizita Parisul, ca luna de miere. Multe evenimente culturale se desfasoara in acest oras si ar fi bine sa tineti cont si de ele, daca sunteti iubitori de frumos ori muzica. De exemplu, Saptamana Modei de la Paris se desfasoara in lunile ianuarie si septembrie a fiecarui an. Festivalul de Jazz de la Paris atunci cand se deschide blocheaza orice hotel din oras astfel ca exista posibilitatea sa nu mai gasiti nici o camera libera. Inca de cand va pregatiti de plecare, puteti face exercitiul acomodarii cu orasul indragostitilor, vizionand filmele romantice care au fost turnate in peisajul parizian. Tot un exercitiu placut este exersarea limbii franceze, cat de putin, pentru obisnuirea urechii cu muzicalitatea ei. 

De asemenea, inainte de plecarea in luna de miere, puteti face o selectie cat se poate de stricta asupra hainelor cu care veti merge la Paris, in luna de miere. Vorbim despre un oras al modei, cu vitrine pline de noutate la tot pasul si cu siguranta veti dori sa va achizitionati ceva nou de imbracat, de acolo. Nu uitati ca marii creatori de moda, cum ar fi Coco Chanel, Christian Dior ori Jean paul Gaultier s-au lansat prin colectiile lor de moda in Paris.

Ca obiective de vizitat, cele mai cautate puncte sunt Turnul Eiffel, unde puteti lua si masa inconjurati de o priveliste de vis, puteti face o plimbare cu vaporul pe raul Sena, Muzeul Luvru este intesat de vizitatori in permanenta de pe tot mapamondul, iar Palatul Versailles si gradinile sale sunt o atractie pentru cei care zabovesc in acest oras al luminilor. 

Alte puncte de vizitare in afara de cele consacrate in Paris sunt zonele din jurul orasului, regiuni ca Burgundi. Peisajele pline de culoare atrag indragostitii pentru trairea povestii lor de dragoste intr-un cadru romantic. Indiferent ca doriti sa o admirati pe Monalisa la Luvru, ori ca doriti sa vedeti orasul din varful Turnului Eiffel, Parisul cheama indragostitii de peste tot sa-si adune amintiri de neuitat pentru anii ce vor urma.  

sursa poze: pinterest.com


Data adaugarii: Duminica, 14 Iunie 2015 10:55

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB