Destinatii pentru luna de miere: Rusia

Destinatii pentru luna de miere: Rusia Poza 1
Destinatii pentru luna de miere: Rusia Poza 2 Destinatii pentru luna de miere: Rusia Poza 3 Destinatii pentru luna de miere: Rusia Poza 4
Sankt Petersburg si Moscova sunt cele mai cunoscute destinatii pentru luna de miere in Rusia. Perioada ideala a anului pentru o luna de miere in Rusia este cea cuprinsa intre luna iulie si luna august, cand caldura este ideala iar aerul este potrivit pentru vizitarea imprejurimilor. Iarna in Rusia se mentine temperatura aproape de zero grade pe cand vara nu depaseste 25 de grade, temperatura ideala. Prezentam in continuare patru destinatii pentru luna de miere petrecuta pe meleagurile Rusiei, de catre tinerii casatoriti. 

Sankt Petersburg. Localitatea a fost cea mai cautata pentru vacante si plimbari de catre miri, fiind votata de prin 2010 ca cea mai romantica zona a Rusiei. Arhitectura zonei este incantatoare, puteti vizita Golful Finic, constructiile imperiale, fantanile arteziene si nenumaratele poduri miscatoare care vorbesc de la sine despre istoria acestei tari. Veti adora plimbarile cu caleasca trasa de cai, plimbarile cu balonul deasupra orasului, ori minicroazierele pe raul Neva. Cele mai recomandate hoteluri si totodata cele mai populare sunt Chaplain, Yesenin si Nicholas II. 

Calea ferata Transsiberiana. Este o retea de cale ferata care leaga Moscova si partea europeana a Rusiei de Orientul Indepartat, Mongolia, China si Marea Japoniei. Calatoria cu un tren luxos pe aceste rute fac luna de miere o incantare pentru miri, intrucat totul este pus la dispozitie intr-o calitate superioara. Cel mai popular tren in randul romanticilor este The Golden Eagle, care in traseul sau va traversa Muntii Ural, stepele din Asia Centrala, va trece pe langa Lacul Balkai, cel mai adanc lac din lume. Calatoria dureaza aproximativ doua saptamani, in care veti percurge peste 12.000 km. Trenul face opriri pentru ca turistii sa poata vizita in liniste tot ceea ce este atractiv pentru acest concediu, iar cabinele de dormit din tren sunt complet echipate si comfortabile pentru toata lumea. 

Regiunea Altai. Zona este bine cunoscuta pentru caii sai de rasa care pot fi admirati si totodata calariti de doritori. Aflata la granita cu Mongolia, zona poate fi vizitata si in excursii loxoase, puse la dispozitie de agentiile de turism pentru persoanele care vor sa beneficieze de lux la mai tot pasul. Pentru o casuta de lemn in zona de padure, cu toate conditiile, mancare pentru toate gusturile si echipamente complete pentru echitatie mirii vor plati foarte putin, comparativ cu alte zone. Fiecare musafir este invitat sa guste din mancarea traditionala, sa faca o baie in stil rusesc ori sa aprinda focul in semineurile specifice regiunii. 

Lacul Baikal. Cel mai adanc lac din lume, 1627 metri, poate fi considerat și cel mai vechi prin cei circa 20-25 milioane ani de existență și unul dintre "muzeele vii", în care trăiesc aproximativ 800 specii de animale și 245 specii de plante, proprii lui. Soarele straluceste in aceasta zone aproximativ 300 de zile din an. Puteti face baie in lacurile cu apa calduta, puteti vizita muntii Baikal, ca sporturi extreme se practica windsurfingul, calatoriile sunt la mare cautare si pescuitul in barci cu doar doua locuri. Se pot inchiria biciclete, barci, masini pentru plimbari prelungite si iahturi de la hotelurile de lux din zona.

sursa poze: pinterest.com


Data adaugarii: Marti, 16 Iunie 2015 15:33

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB