Lucruri de facut dupa intoarcerea din luna de miere

Lucruri de facut dupa intoarcerea din luna de miere Poza 1
Petrecerea de nunta s-a incheiat cu succes. Luna de miere a fost pe masura asteptarilor mirilor. Dupa un timp de relaxare si distractie binemeritata, se poate spune ca mirii si-au recuperat fiecare secunda de stres si munca alocate pregatirii nuntii. Odata ajunsi acasa, viata incepe de data asta in doi, la plural, mai mult ca niciodata. Dar noul inceput al mirilor nu trebuie sa treaca peste anumite gesturi frumoase care vor aduce satisfactie in sufletele lor si totodata multumire oamenilor dragi.

Iata cateva sfaturi care ar trebui urmate de miri la intoarcerea din luna de miere, inainte de a purcede pe drumul care i-a unit, cu ceva timp in urma:

Fotografiile de la nunta
Mirii pot aloca o seara in care sa admire toate pozele facute la nunta, videoclipurile realizate. Cu siguranta, in valtoarea evenimentului, nu poti cuprinde cu privirea tot ceea ce se intampla, nu poti retine fiecare detaliu care a trecut prin fata ochilor. Odata intorsi din luna de miere, cand mirii sunt relaxati, toate aceste amintiri vor fi privite cu alti ochi, ochi incantati.

Trimiterea unor scrisori de multumire
Este un gest frumos, care reaminteste celor care au participat la nunta ca sunt apreciati pentru presenta lor si pentru sprijinul acordat. Scrisorile de multumire pot fi inlocuite cu telefoane de multumire, pentru fiecare in parte, in care povestiti despre cum a fost in luna de miere, despre amintirile adunate, despre viata care urmeaza ca sot si sotie.

Refacerea actelor de identitate cu numele cel nou
Este momentul schimbarii oficiale a numelui, in cazul miresei. Asta inseamna schimbarea buletinului, in general. Este un gest normal, care nu putea fi facut pana in acest moment, intrucat nu exista timp fizic pentru aceasta intre ziua nuntii si luna de miere. Acum da, este momentul ca mirele si mireasa sa poarte acelasi nume de familie.

Curatarea rochiei de mireasa
Indiferent ca a fost inchiriata ori cumparata, indiferent ca va fi pastrata ca amintire ori vanduta ori daruita altcuiva, rochia de mireasa trebuie curatata. Nimeni nu a avut timp de ea pana acum. Cu siguranta, dupa ce a fost dezbracata, a fost lasata pe un umeras, asteptandu-si randul. 

Conservarea buchetului de mireasa
Buchetul de mireasa ramane amintire pentru mult timp in casa mirilor. El poate fi pastrat prin tehnici moderne de conservare a florilor, poate avea deja facuta o dublura care a fost criogenata, ori pur si simplu prin metoda traditionala, poate fi lasat sa se usuce fiecare floare si pastrat la loc de cinste. 

Curatenie generala in casa
Un nou inceput, cu ferestre larg deschise. Cate lucruri sunt de facut dupa venirea acasa din luna de miere. De la despachetarea bagajelor la asezarea hainelor in sifonier, pana inclusiv la reamenajarea casei in care mirii urmeaza sa locuiasca impreuna, ca o familie ce sunt acum. 
 
O petrecere
Odata terminata despachetarea si curatenia, o petrecere este binevenita. Invitatii pot fi cat mai multi, pentru ca toti vor fi incantati sa auda povesti din timpul nuntii ori din luna de miere, sa vada fotografii ori sa rada la revederea unor imagini comice de la nunta.

Incepe o noua viata
Mirii au inceput deja o viata noua din momentul in care au rostit marele DA. Important este sa si realizeze acest lucru, sa-i ofere importanta cuvenita si sa porneasca cu emotie pe noua carare.

sursa foto: pinterest.com


Data adaugarii: Marti, 02 Iunie 2015 10:15

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB