Ce bauturi alegi pentru nunta

Ce bauturi alegi pentru nunta Poza 1

Ca si muzica de nunta, bauturile, alaturi de meniul de nunta joaca un rol important in crearea atmosferei la nunta. Cu siguranta ati observat ca la nuntile unde bautura, mancare si muzica sunt atent alese, invitatii se simt mult mai bine, atmosfera e mult mai destinsa, iar distractia vine de la sine.


Astfel, este bine sa acordati importanta cuvenita acestor detali legate de bauturile de nunta pentru a reusi sa surprinzi gusturile cat mai multor invitati. Cu asiguranta, alegerea bauturilor de nunta este influentata de locatia in care are loc nunta, dar si de anotimpul in care are loc evenimentul. Este putin probabil ca cineva va bea bere la nunta organizata toamna sau iarna.


In alegerea bauturilor de nunta, in cele mai multe localuri veti putea alege intre o cantitate de bautura alcoolica prestabilita, un bar cu consum nelimitat care se va calcula pe fiecare persoana in parte sau varianta in care nota va fi calculata la sfarsit in functie de cat s-a consumat. Dintre cele trei variante, cea mai buna optiune este varianta in care cosumul bauturilor stabilite in meniu este nelimitat, in acest fel nu limitezi invitatii la un numar de pahare, iar pe de alta parte in situatia notei de plata la sfarsit in functie de consum, nu riscati sa aveti o factura care sa depaseasca cu mult bugetul disponibil.


Situatia ideala in cele mai multe cazuri este cea in care poti sa aduceti voi bauturile alcoolice direct de la un distribuitor contra unei taxe fixe pe sticla, astfel incat sa evitati adaosurile mari care exista in cele mai multe restaurante la bauturile alcoolice. Cu siguranta, aceasta disponibilitate a restaurantului variaza in functie de polĂ­tica practicata de fiecare in parte. Este important insa, sa incercati sa negociati in acest sens, sa luati servicii suplimentare cum ar fi cazarea in acelasi hotel sau aranjamentele florale.


In ceea ce priveste selectia bauturilor de nunta, este important sa aveti o varietate de bauturi, atat alcoolice cat si non-alcoolice, astfel incat fiecare invitat sa bea cu placere cel putin un sortiment de bautura. Alegerea bauturilor non-alcoolice este alegerea cea mai usoara, aici vor fi incluse: sucuri naturale din fructe, sucuri acidulate, cafea si apa minerala/plata.


Pentru bauturile alcoolice, alegerea este una mai dificila, intrucat exista mai multe sortimente de unde puteti alege. Ca si bauturi alcoolice de nunta, cele mai frecvente alegeri sunt: sampania, vinul alb si vinul rosu, whiskey, votca, ginul si un lichior dulce pentru doamne. In ceea ce priveste vinul este bine sa alegeti un vin demisec pentru a fi pe placul cat mai multor invitati, urmand ca alegerea sortimentelor de vin sa fie facuta in functie de preferintele dumnevoastra si de bugetul disponibil. In ceea ce priveste whiskey-ul, cantitatea consumata la cele mai multe nunti nu este una semnificativa, de aceea este bine sa alegeti un sortiment de calitate superioara.


De asemenea, daca doriti sa va personalizati nunta in ceea ce priveste bauturile, puteti sa alegeti cateva cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice care sa surprinda invitatii. Acestea pot fi fie cocktail-urile voastre preferate fie puteti crea propriul cocktail special pentru nunta, iar daca aveti o nunta cu tematica puteti sa introduceti anumite bauturi specifice, precum limonada sau bauturi traditionale precum tuica.


Sursa poza: simplysavannahevents.blogspot.com.esNume autor: PregatireDeNunta
Data adaugarii: Joi, 14 Februarie 2013 22:36
Site autor: http://www.pregatiredenunta.ro

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB