Nunta oficiata pe un vas de croaziera - ce trebuie sa cunoasteti

Nunta oficiata pe un vas de croaziera - ce trebuie sa cunoasteti Poza 1
Nunta desfasurata pe un vas de croaziera este ceva aparte si de ce sa nu recunoastem, nu este pentru toate buzunarele. Dar este un moment unic care prin locatia sa inedita, va strange in jurul mirilor doar acele persoane dragi si ineditul va fi exploatat la maxim. Plecarea pe un vas de croaziera pentru a sarbatori nunta implica o pregatire aparte si din timp. Costurile, de asemenea, sunt mult mai mari decat in cazul unei nunti obisnuite, la un restaurant. Dar odata pornit pe aceasta idee, cu siguranta partea financiara nu este o problema. Este important a se tine totusi seama de cateva lucruri care trebuie bifate din timp pentru o experienta reusita.

1. Cand incepeti sa va interesati cu privire la vasul de croaziera, intrebati daca in lista de evenimente care se pot desfasura intra si organizarea unei nunti. Indiferent cat de luxoasa ori costisitoare este plimbarea pe mare, vasul poate sa nu organizeze si evenemiente cum ar fi o nunta, deci veti fi refuzati din start. O buna documantare initiala va salveaza de o dezamagire ori refuz din partea companiei.

2. Exista si nave de croaziera cu personal specializat la bord pentru coordonarea unei nunti. Cele mai populare vase de croaziera care organizeaza si nunti peste tot in lume sunt Carnival, Celebrity si Royal Caribbean.

3.  Daca doriti ca ceremonia sa fie oficiata de catre capitanul vasului pe o plaja ori intr-un port, ducumentati-va din timp daca pe traseul ales de voi exista aceasta optiune. Capitanul vasului are dreptul de a oficia nunti doar pe anumite trasee aprobate initial prin legislatia in vigoare.

4. Informati-va din timp daca ati ales un port pentru oficierea nuntii cu privire la timpul in care va sta vasul in acea locatie. Totodata, exista posibilitatea ca o anumita oprire sa fie anulata din varii motive iar nunta sa nu mai poata fi realizata. 

5. Inainte de imbarcarea pe un vas de croaziera pentru nunta mult dorita, trebuie sa cunoasteti ca nu va costa putin, aca sa tineti cont din timp de numarul invitatilor ce va vor insoti. De asemenea, nu uitati ca veti locui intr-o cabina mica de pe vas, nu veti beneficia de confortul ideal iar masa va fi servita in acelasi mod ca si pentru ceilalti turisti, alaturi de acestia.

sursa foto: pinterest.com


Data adaugarii: Luni, 08 Iunie 2015 10:11

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB