Trenduri 2015 in pregatirea unei nunti reusite

Trenduri 2015 in pregatirea unei nunti reusite Poza 1
Anul 2015 aduce destule lucruri inedite in organizarea unei nunti reusite. Asa cum in orice domeniu moda se schimba de la an la an, in pregatirea nuntilor se aduc imbunatatiri care vin in sprijinul mirilor si care fac loc cat mai mult pentru distractia celor doi, alaturi de invitati. Cu siguranta nu v-ati gandit ca nu ati mai putea avea nevoie de 
domnisoare de onoare, cum de asemenea nu va puteti imagina o nunta filmata de sus, dintr-o drona. Cu toatea acestea, vorbim despre noutatile ce pot contribui pozitiv la organizarea unei nunti in 2015.

Nunta cu macrameuri. Este o idee care prinde destul de bine in pregatirea de nunta. Decorarea intregii nunti cu obiecte de decor realizate din macrameuri dau o nota aparte nuntii. La fiecare pas expunerea decorativa a unor astfel de impletituri cu franjuri dau 
senzatia de alta lume si scoate nunta din contextul unui eveniment, o petrecere obisnuita. Inclusiv rochia de mireasa poate avea atasate elemente de macrameu, pentru continuitate si originalitate. Macrameurile pot fi confectionate sctrict din fire groase de ata ori pot fi impodobite dupa placere, cu pene, flori artificiale, ori de ce nu, cu mesaje specifice zilei.

Nunta filmata cu drona. Desi pare la prima vedere o ciudatenie, imaginati-va cum veti admira ulterior filmarea din ziua nuntii, cum ati fi vazuti de sus, de la inaltime. Se poate monta un filmulet care sa surprinda un singur moment al nuntii, se poate face o intreaga filmare care sa redea intreaga zi de nunta ori poate capta momente amuzante care de jos, de pe pamant nu puteau fi observate. Chiar daca este destul de costisitor, drona care filmeaza din aer nunta poate fi detaliul care va face la final diferenta pentru o nunta reusita. 

Domnisoare de onoare fara atributii. Pentru a lasa domnisoarele de onoare sa se distreze in voie, alaturi de ceilalti, puteti sa va folositi de cateva aplicatii ce vor fi instalate pe telefon, care sa va reaminteasca ce aveti de facut in fiecare moment al nuntii. In acest fel, tehnologia isi face singura treaba si oamenii se ocupa doar de distractie. Tot aplicatiile de pe telefon va pot fi de folos in achizitionarea celor mai avantajoase produse necesare nuntii, va pot ghida spre cele mai bune oferte in materie de restaurante pentru petrecere, ori pentru luna de miere. Inlocuirea factorului uman cu tehnologia da ocazia invitatilor sa se bucure mai mult de eveniment, fara a trai cu gandul sunt responsabilitati de indeplinit. 

A treia rochie de mireasa pentru ziua nuntii. Majoritatea mireselor au o singura rochie in ziua nuntii, pe care o poarta intreaga zi. Ultimii ani au adus ideea ca o a doua rochie isi face prezenta cu brio, pentru petrecerea de seara, prima fiind utila cununiei religioase. Acum discutam si de o a treia rochie pentru aceeasi mireasa, aceeasi nunta. Cea de-a treia rochie va fi purtata dupa miezul noptii, cand deja distractia se desfasoara pe ringul de dans iar mireasa este in centrul atentiei. De regula, a treia rochie de mireasa este una scurta, genul rochiei imbracate in club ori la petreceri extravagante. Aceasta idee cu siguranta nu va fi acceptata de marea majoritate a mireselor, in special pentru cele care tin la traditionalism, dar de ce sa nu recunoastem ca dincolo de tipare se afla personalitatea si atitudinea miresei care va trai ziua cea mai importanta din viata ei. 

sursa poza: pinterest.com


Data adaugarii: Marti, 30 Iunie 2015 11:55

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB