Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta

Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 1
Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 2 Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 3 Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 4 Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 5 Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 6 Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 7 Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 8 Rochia de mireasa ideala pentru fiecare silueta Poza 9

Pentru fiecare mireasa, rochia de mireasa ajunge sa fie o preocupare importanta in pregatirea nuntii indiferent daca acorda sau nu o atentie deosebita acesteia. Lucrurile devin mai complicate in momentul in care mireasa pune un accent mare pe rochia de mireasa.


Cu toate acestea, rezumand putin lucrurile cand vine vorba de rochia de mireasa aceasta trebuie sa indeplineasca pentru inceput doua conditii importante si anume: trebuie sa se potriveasca siluetei si formei corpului viitoarei mirese, iar modelul sa fie pe placul acesteia. Odata indeplinite aceste criterii, alegerea rochiei de mireasa este mult mai usoara, iar celelalte detalii precum modelul dantelei sau al celorlalte accesorii de pe rochia de mireasa, devin chestiuni secundare.


Astazi, insa vom discuta despre rochiile de mireasa ideale in functie de silueta, astfel incat in momentul in care  probati sau faceti doar o simpla cercetare pe internet dupa modele de rochii de mireasa, sa va fie mult mai usor.


In alegerea  rochiei de mireasa ideale in functie de silueta, trebuie mentionat faptul ca putine dintre femei au formele perfecte pentru o silueta para sau clepsidra, insa trebuie sa aveti in vedere partile din corp care doriti sa le evidentiati astfel incat sa va incadati, cel putin in mare, intr-una din aceste categorii.


Rochie de mireasa pentru silueta clepsidra

Silueta clepsidra presupune o talie mica, iar marimea bustului este aproximativ egala sau proportionala cu cea a soldurilor.


Ina cest caz, alegerea rochie de mireasa este extrem de permisiva pentru acest tip de silueta, putand sa alegeti atat o rochie de mireasa in forma de "A", cat si una tip sirena, sau romana in functie de preferinte, dar si de zona pe care doriti sa o accetuati.


Specialistii, insa, recomanda pentru acest tip de silueta o rochie care sa accentueze silueta, eventual una cu un accesoriu sau o centura in talie.


Rochie de mireasa pentru o silueta para

Silueta para se caracterizeaza prin umeri ingusti si silueta mica, insa cu solduri proeminete.


Pentru astfel de siluete este de preferat sa alegeti o rochie de tip "A" slim, care sa puna in evidente silueta si sa ascunda in acelasi timp soldurile. Sunt de evidat rochiile de tip sirena, care vor accentua mai mult soldurile, sau rochiile romane care nu va vor accentua suficient silueta.


De asemenea, este recomandat un decolteu generos, sau unul patrat, cu sau fara bretele in care forma de "A" a rochiei incepe putin mai jos de talie pentru a alungi silueta. Evitati materialele lucioase, in special in jurul soldurilor si decolteul in “V” daca nu aveti un bust generos.

 

Rochie de mireasa pentru o silueta voluptoasa

Pentru miresele cu o silueta voluptoasa, cu forme pline trebuie sa aleaga rochii de mirese care le vor subtia si alungi silueta. Pentru aceasta trebuie sa aleaga in primul rand rochiile cu un decolteu in “V”. In ceea ce priveste forma rochiei aceasta trebuie sa fie cu o usoara forma de tip “A” insa nu trebuie sa fie prea umflata.


De asemenea, puteti opta pentru o maneca transparenta sau din dantela usor cazuta, fara insa a trage atentia prea mult asupra bratelor. Daca nu doriti o rochie de mireasa cu maneci prea lungi, trebuie insa neaparat sa optati cel putin pentru una cu bretele, insa nu unele subtiri.


Rochie de mireasa pentru miresele mignone

Pentru míresele mingone o rochie potrivita este cea care ofera senzatia de alungire si care trebuie sa fie completata neaparat de pantofi de mireasa cu toc. In ceea ce priveste forma rochiei, aceasta trebuie sa fie un usor “A” cu detalii atat in partea de sus a rochiei, in zona bustului, care sa atraga atentia, eventual cu o bordura din dantela, cat si in partea de jos a rochiei. Lungimea acesteia trebuie sa fie neaparat pana in pamant si chiar cu o usoara trena in spate.


De asemenea, un guler inalt vor alungi forma corpului. Sunt de evitat insa rochiile de mireasa de bal, care sunt mai umflate.


Rochie de mireasa pentru o silueta rectangulara

La fel ca si miresele cu o silueta clepsidra, miresele cu o silueta rectangulara sau baieteasca au o sarcina usoara in alegerea rochiei de mireasa, in sensul in care spot alege din toate genurile de rochii de mireasa, cu mentiunea de a accentua silueta.

 

 Sursa poze: pinterest.com

 Nume autor: PregatireDeNunta
Data adaugarii: Luni, 17 Februarie 2014 11:23
Site autor: http://www.pregatiredenunta.ro/

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB