Culori in trend pentru nuntile din 2014

Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 1
Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 2 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 3 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 4 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 5 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 6 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 7 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 8 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 9 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 10 Culori in trend pentru nuntile din 2014 Poza 11

Organizarea nuntilor pentru anul 2014 este in plina desfasurare, cu atat mai mult cand vine vorba de alegerea tematicilor de nunta dar si a culorilor. Alegerea culorilor pentru nunta inseamna alegerea accentelor pe care le vor avea la nunta de la cele mai mici detalii cum ar fi invitatiile de nunta si pana la aranjamentele florale sau chiar a rochiilor domnisoarelor de onoare. Culorile de nunta pot sa simbolizeze atat un anumit sentiment, de la bucurie si pana la eleganta sau melancolie, dar si o anumita tematica de nunta.


Pentru ca cele mai multe mirese asteapta trendurile pentru anul 2014 pentru a se inspira si a lua o hotarare atat in ceea ce priveste tematica de nunta cat si a culorilor de nunta, in continuare va prezentam cele mai in voga culori pentru nuntile din 2014.


Culori in trend 2014 : albastru navy


Pentru anul 2014 se pare ca nuantele de albastru sunt alegerile castigatoare pentru culorile de nunta in trend. De la albastru navy pana la albastru regal sau albastru aqua, toate acestea se vor regasi in culorile de nunti alese de cele mai mari agentii de organizare a nuntilor.


Cu siguranta puteti sa alegeti albastru navy simple pentru nunta voastra insa de ce un, puteti sa il combinati cu o serie de alte culori precum, argintiu, roz pastel, crem, verde sau chiar galben, in functie de preferintele voastre.


Culori in trend 2014 : roz pastel


Roz-ul a fost mereu in totul culorilor alese de viitoarele mirese pentru ziua nuntii. Astfel ca nici anul 2014 nu il scoate din lista culorilor in trend, cu toate aceste, nuanta de roz este una pastelata care poate fi usor asortata cu alte culori precum piersica, bej, verde fistic, corai sau chiar albastru-gri.


De asemenea, puteti sa alegeti un joc de nuante de roz, eventual una mai puternica care sa sublinieze perfect contrastul dintre cele doua culori.


Totodata, sceasta culoare se va incadra perfect atat intr-o tematica de nunta vintage, romantica sau de ce nu chiar clásica.


Culori in trend 2014 : gri


Cu tóate ca prea putine mirese s-ar gandi sa aleaga gri-ul pentru culoarea de nunta, in anul 2014 gri-ul spre deosebire de alte culori care au fost in trend si in alti ani, capata o eleganta aparte. In functie de combinatia de culori cu care alegeti sa combinati gri-ul, puteti sa obtineti o tematica de nunta mai eleganta, sau mai sobra dar si o tematica mai putin convetionala.


Pentru combinatii clasice puteti sa optati o combinatie de gri cu marón, bej, crem, verde sau alb. Combinatii mai vesele poti fi facute cu: galben, roz, mov, verde turcoaz, albastru.

 

Culori in trend 2014 : albastru turcoaz sau aqua


Daca va hotarati ca nunta voastra sa fie plina de culoare si sa exprime in acelasi timp energie, atunci aqua este culoarea potrivita pentru nunta. Cu siguranta, alegerea acestei culori este potrivita mai mult pentru o nunta mai nonconformista si mai putin pentru una clásica in care albstrul-turcoaz poate fi combinat cu auriul pentru a da o tenta eleganta.


In schimb daca va doriti o nunta nonconformista, o combinatie intre aqua-fuchsia, aqua-galben, aqua-gri reprezinta o alegere perfecta.


Culori in trend 2014 : culorile neutre


Alte nuante care se afla de ceva timp in topul alegerilor pentru culorile de nunta sunt nuantele neutre. Aici sunt incluse de la maro, bej, crem, verde olive, alb si gri. Aceste nuante sunt potrivite pentru nuntile in aer liber, sau cu o tematica eco.


Sursa poze: pinterest.comNume autor: PregatireDeNunta
Data adaugarii: Marti, 03 Decembrie 2013 22:15
Site autor: http://www.pregatiredenunta.ro/
Subiecte similare: culori nunta  |  culori nunta 2014  |  nunta 2014  |  trend culori 2014

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB