Tendinte nunta 2014

Tendinte nunta 2014 Poza 1
Tendinte nunta 2014 Poza 2 Tendinte nunta 2014 Poza 3 Tendinte nunta 2014 Poza 4

Pregatirile pentru nuntile anului 2014 deja si-au dat start-ul astfel incat tendintele in ceea ce priveste detaliile si tematicile adoptate de designerii de evenimente pentru 2014 sunt asteptate de cei mai multi miri.


Daca pentru anul 2013, trendurile de nunta erau únele romantice insa mult mai relaxate, pentru anul 2014 designerii ne propun intoarcerea la o eleganta clásica si chiar sofisticata, in care accentul cade pe acea stralucire regasita in filme precum Marele Gatsby.


Avand ca si tema principala eleganta clásica, stralucitoare, un alt trend regasit pentru nuntile din 2014 sunt detaliile dramatice. Aceste detalii pot fi redate sub forma locatiei alese pentru desfasurarea ceremoniei sau a nuntii care presupune fie o locatie neobisnuite pentru nunta prin detalii sau panorama fie decoratiuni florale supradimensionate sau chiar o anumita lumina, chiar si colorata, care sa redea aceasta tematica.


Alte tematici propuse pentru nuntile anului 2014 au ca si light-motiv: fluturii, pasarile, vita de vie sau stiluri precum retro sau vintage.


In ceea ce priveste decoratiunile, in anul 2014 vor fi in trend din nou decoratiunile cu cristale, cele cu panglici dar si decoratiuni apartinand curentului art deco. Culorile in trend pentru 2014 se incadreaza in tematica centrala si anume galbenul stralucitor, albastrul regal, auriul, ciocolatiu, verde fistic, crem, etc.


Un alt gen de stil de nunta aflat in tendinte pentru anul 2014 este nunta naturala, “verde” ce se caracterizeaza prin detalii vintage si chiar rustice, dar si prin decoratiuni romantice precum lumanarile sau tonurile de pastel.


Pentru mirii mai romantici, un trend potrivit pentru nuntile din 2014 este tematica trandafirilor care a revenit in tendinte si care se poate regasi un numai aranjamentele florale cat si in alte detalii de nunta precum coafuri sau tortul de nunta. Ca si locatie pentru nuntile romantice, designerii ne propun nuntile pe nisip, la mal marii.Surse poze: vponsalewedding.co.uk, itsabrideslife.com, elegantweddinginvites.com,Nume autor: PregatireDeNunta
Data adaugarii: Marti, 27 August 2013 21:57
Site autor: http://www.pregatiredenunta.ro/

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB