Nunta cu personalitate. Idei si sfaturi.

Nunta cu personalitate. Idei si sfaturi. Poza 1
Dincolo de organizarea unei nunti, dincolo de traditia acestui moment care trebuie luata in seama, se afla personalitatea mirelui si a miresei. O nunta reusita poate fi considerata cea care a reusit sa aduca in toata pregatirea momentului si un strop de originalitate imprumuta de la mire si de la mireasa. Cum se poate face acest lucru? Intai de toate, transformand aceasta ceremonie solemna intr-o zi petrecuta alaturi de persoanele iubite si multa, multa distractie.

Idee 1: Inconjurati-va de persoane dragi care vor avea roluri importante de jucat in ziua nuntii. De la un verisor care va spune o poezie in loc de juramintele voastre, la cavalerii si domnisoarele de onoare care va sunt frati sau surori. Totul trebuie sa fie in asa fel pregatit, incat sa nu existe vreo secunda indiciul ca ziua este doar o respectare de traditii, obiceiuri si la sfarsit va strange multa oboseala.

Idee 2: Nominalizati la final cea mai buna domnisoara de onoare si cel mai implicat cavaler. Acest joc amuzant provoaca participantii sa va fie alaturi mai tot timpul, bucurandu-se alaturi de voi in aceasta zi dar mai ales isi va juca rolul cu mult simt de raspundere, intrecandu-se intre ei in a va face pe plac pe toata durata nuntii.

Idee 3: Prezidiul asezati-l in mijlocul mesenilor, pentru ca sa fiti vazuti de toata lumea tot timpul. Fiti printre invitati, nu undeva intr-o parte, ca pe o scena de unde va priviti invitatii. Lasati-i pe ei sa vina spre voi, de asta v-ati pozitionat in mijloc. In acest fel, nu mai este nevoie sa mergeti de la masa la masa pentru a fi felicitati ori sa ciociti pahare. 

Idee 4: Pana sa puneti inelele pe degete, lasati-le sa treaca din mana in mana, intr-o cutiuta sau saculet si permiteti fiecarui invitat sa va faca o urare, sa va dea o binecuvantare ori sa va doreasca tot ce este mai bun, cu verighetele voastre stranse in palma. La finalul momentului, inelele se intorc la voi, incarcate de energii pozitive si urari de bine pentru o viata noua. Tocmai ati oferit fiecarui invitat sansa sa simta ca a participat la construirea vietii voastre in doi.

Idee 5: Domnisoarele de onoare pot purta si altceva in afara de buchete de flori, pentru
originalitatea momentului. Inlocuitori la buchetele de flori pot fi lumanarile, ori ceva ce va simbolizeaza pe voi, mirii.

Idee 6: In functie de religie ori de nationalitate, alegeti un moment in care sa cantati impreuna cu invitatii un cantec din cultura voastra. Acel cantec va rasuna pentru ca este unul popular si trezeste in fiecare simturile patriotice.

Idee 7: Daca aveti un loc preferat in care ati petrecut momente frumoase impreuna, cum ar fi un parc, o gradina, un cinematograf, faceti-i loc si lui in nunta voastra. Fie ca sesiunea foto se va derula acolo, fie ca vorbim chiar de restaurantul unde are loc petrecerea nuntii, nu uitati sa bifati momentele frumoase si sa le aduceti in vizor si in ziua nuntii.

sursa poza: pinterest.com


Data adaugarii: Duminica, 21 Iunie 2015 08:59

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB