Idei distractive pentru petrecerea de nunta

Idei distractive pentru petrecerea de nunta Poza 1
Pe durata petrecerii de nunta pot exista si momente de liniste, in care fiecare invitat sta pe scaunul lui si nimic nu se intampla. Motivele pot fi multiple: muzica nu este pe gustul invitatilor deci nu sunt interesati sa danseze, se simt deja obositi, ori pur si aimplu nu vad vreun motiv pentru care sa se ridice de la masa. Ca sa preintampinati astfel de goluri de distractie, este recomandat sa planuiti din timp si sa gasiti si mici momente de distractie impusa, angajand persoane specializate in entertainment. Exemple de astfel de momente sunt nenumarate, pur si simplu puteti sa va puneti mintea la contributie si sa faceti dintr-o idee un adevarat amuzament.

Fotografii amuzante de grup. Ca sa evitati utilizarea telefoanelor mobile ale invitatilor pentru fel si fel de fotografii, care mai de care mai nereusite, puteti alege un fotograf care sa se ocupe strict de realizarea unor instantanee amuzante, acele cadre care de obicei nu se vor publicate, dar care totodata starnesc rasul tuturor. 

Muzica in casti. Casti pentru fiecare invitat. Este cu adevarat hilar sa vezi cum toti invitatii de la nunta poarta casti la urechi, iar in salon este liniste mormantala. Fiecare danseaza dupa ceea ce aude in casti, DJ-ul transmite fiecaruia in parte muzica. Cat de amuzant poate fi ca, pentru un timp, toata lumea sa danseze.. in liniste.

Caricaturist prezent la nunta. Acea persoana care vine, se aseaza langa tine cu o foaie si un creion si te surprinde in cea mai haioasa ipostaza a ta. Apoi caricatura iti este oferita cadou, ca marturie de nunta.Este un moment plin de originalitate, care ia destul timp din cel petrecut la petrecere, deci cu siguranta oamenii nu se pot plictisi.

Acrobati la nunta. Invitarea unui grup de acrobati la petrecerea nuntii, pentru intretinerea invitatilor poate fi o idee reusita si cu siguranta lumea va pleca incantata.Acrobatia in sine presupune un spatiu in care personajele vor face tumbe, vor sari peste obiecte, se vor invarti in jurul invitatilor si de ce nu, un clown le va starni rasul.

Foc de artificii impresionant. Pregatirea unui astfel de moment necesita prezenta unui specialist. Odata cu achizitionarea artificiilor, se va angaja si un pirotehnist pentru a da drumul artificiilor. Dar dincolo de pregatiri, acesta este unul dintre cele mai asteptate momente ale unei nunti si multe aparate foto vor dori sa imortalizeze momentul.

Distractie pentru copiii veniti la nunta.Este cunoscut faptul ca invitatii la nunta vin uneori si cu copiii mici iar prezenta lor in timpul petrecerii poate crea situatii nedorite, prin zburdalnicia lor. Se poate rezolva acest aspect prin organizarea unui loc de joaca special pentru copii, unde persoane specializate sa aiba grija de distractia celor mici iar parintii sa se poata distra in voie.  

sursa foto: pinterest.com


Data adaugarii: Duminica, 31 Mai 2015 20:09

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB