M-am logodit! Cu ce sa incep?

M-am logodit! Cu ce sa incep? Poza 1
M-am logodit! Cu ce sa incep? Poza 2

 

În primul rând începe prin a-ţi reveni după cererea în căsătorie! Indiferent că ai vizualizat încă din copilărie cum se va desfăşura acest eveniment unic, sau că nu ai nici o idee despre cum să-ţi organizezi nunta, important este să te relaxezi, să nu te grăbeşti.

 

Aşează-te comod în faţa calculatorului şi pas cu pas, pe îndelete, le vom rezolva pe toate!

 

Primul pas: INFORMEAZĂ-TE!

Nu te grăbi să cumperi sau să rezervi nimic fără a te informa în prealabil despre toate aspectele problemei, despre opţiunile pe care le ai, despre ce şi cât costă, şi mai ales de ce anume să te fereşti! Ţine minte că prudenţa este mereu indicată! Mai bine să amâni un pic momentul deciziei, dar alegerea ta finală să fie una bine întemeiată. Poţi porni informarea chiar de pe acum, răsfoind articolele site-ului nostru.

 

Al doilea pas: SELECTEAZĂ!

După ce te-ai informat, ai analizat, te-ai sfătuit cu logodnicul/logodnica şi cu toate rudele şi prietenii, acum este momentul să începi să selectezi ce consideri că este potrivit pentru tine. Crezi că unele criterii de selecţie sunt mai importante decât altele? Poate preţul? Poate echipamentele din dotare? Ai un număr stabilit de locuri necesare la restaurant? Nu vrei să pierzi timpul cu restaurantele care au meniul prea scump pentru bugetul tău? Acorzi cea mai mare importanţă numărului de voturi pe care un anumit furnizor l-a primit de la alte cupluri-clienţi? Sau pur şi simplu doreşti să selectezi furnizorii cei mai apropiaţi de casa ta!? Alege-ţi singur/ă criteriile de selecţie şi restrânge lista de FURNIZORI doar la cei care au cu adevărat ceea ce ţi se potriveşte! Pregatiredenunta.ro îţi oferă această posibilitate prin lista sa de furnizori pentru serviciile matrimoniale de orice tip.

 

 

Al treilea pas: ORGANIZEAZĂ! 

Creaţi-vă proprille instrumente care să vă ajute să ţineţi pasul cu propriul eveniment. Faceţi, spre exemplu, un document cu lista de invitaţi pentru evidenţa celor care au primit invitaţia, a celor care au confirmat prezenţa la eveniment, sau pentru a realiza mai uşor aşezarea la mese fără a strica tone de hârtie cu multiple încercări de aranjamente. Realizaţi un buget şi o agendă a evenimentului pentru a ţine pasul cu etapele de organizare.

 

Al patrulea pas: INSPIRĂ-TE!

În acest site vei găsi poze pentru ca tu să te inspiri, fie că e vorba despre rochia de mireasă, buchetul de flori, aranjamentele florale şi decoraţiunile de la restaurant.

 

Al cincilea pas: CUMPĂRĂ ONLINE!

Dacă este cazul, poţi comanda online tot ce te interesează, începând cu invitaţii de nuntă, mărturii, verighete până la cadouri personalizate pentru cei dragi. Verifică ca site-urile de unde cumperi să fie de încredere şi să ofere produse de calitate.

 

Al şaselea pas: COMENTEAZĂ!

Fie că vrei să ceri un sfat sau ai ceva urgent de rezolvat, fie că vrei să îţi împărtăşeşti bucuria sau, din contră, ai nevoie de un cuvânt de alinare, intră pe forumurile dedicate acestui subiect şi află şi părerile celorlalte mirese/viitoare mirese.Nume autor: Bella Sposa
Data adaugarii: Luni, 01 Noiembrie 2010 22:24
Site autor: http://www.bellasposa.ro

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB