Torturi nunta 2014

Torturi nunta 2014 Poza 1
Torturi nunta 2014 Poza 2 Torturi nunta 2014 Poza 3 Torturi nunta 2014 Poza 4 Torturi nunta 2014 Poza 5 Torturi nunta 2014 Poza 6 Torturi nunta 2014 Poza 7 Torturi nunta 2014 Poza 8 Torturi nunta 2014 Poza 9 Torturi nunta 2014 Poza 10

Torturile de nunta pentru 2014 continua trendurile lansate de marii cofetari pentru anul 2013. In schimb, daca in anul 2013 torturile de nunta erau mai elegante, pentru anul 2014 tendintele sunt mult mai diversifícate astfel incat va fi mult mai usor sa incadrezi in tendinte tortul de nunta in functie de tematica de nunta aleasa.


In continuare va prezentam cateva din trendurile si modélele de torturi de nunta pentru anul 2014 care speram sa va inspire in alegerea pe care o veti face pentru nunta voastra!


Decoratiuni din panza

Panza si decoratiunile din panza sunt in voga pentru sezonul nuntilor din 2014, iar torturile de nunta nu fac exceptie. Asadar daca va doriti o nunta rustica sau de ce nu una casual, eventual chiar in mijlocul naturii, alegerea unui tort cu accente din panza reprezinta optiunea ideala.


Lumanari inalte

Daca pana in anii trecuti lumanrile pentru torturi se incadrau stric pentru torturile aniversare, in 2014, lumanarile, in special cele in alte, se poarta pe tortul de nunta. Alegerea unui tort cu lumanari inalte va fi cu siguranta o surpiza pentru invitati si este potrivit pentru orice tematica de nunta.


Tort decórat cu fructe proaspete

Multi dintre cei care nu sunt adepti torturilor cu prea multe creme, trendul de torturi decórate cu fructe proaspete va deveni unul favorit. Alegerea unui tort decorat cu fructe proaspete este alegerea perfecta pentru o nunta de vara, eventual puteti sa inlocuiti crema clásica cu inghetata.


Tort neimbracat

Pentru mirii care isi doresc o nunta mai nonconformista alegerea unui tort nefinisat, lipsit de glazura de iceing sau frisca reprezinta o alegere curajoasa si speciala in acelasi timp. La fel ca si tortul cu lumanari inalte, torturile “neimbracate” sunt usor de adaptat oricarei tematici de nunta.


Pentru a da un aer elegant puteti sa optati pentru un ornament din flori naturale, iar pentru un aer usor mai relaxat puteti sa optati pentru decoratiuni din fructe proaspete.


Tort din cupcakes sub forma de rochie de mireasa

Torturile din cupcakes sunt in ultimii ani extrem de apreciate, iar decorurile realizate din cupcakes sunt de cele mai multe ori spectaculoase. Pentru anul 2014, cofetarii ne propun un tort din cupcakes in forma de rochie de mireasa.

 

Torturi ombre

Ombre, sau degradeurile, reprezinta o tendinta care s-a regasit si in torturile din 2013 si se continua si in 2014. Acest gen de tort este unul potrivit pentru míresele care isi doresc o nunta colorata, iar un tort de nunta ombre va completa cu succes o astfel de tematica. De asemenea, dava va doriti un tort ombres insa un reusiti sa va decideti asupra culorii, va propunem sa aruncati o privire asupra culorilor in trend pentru nuntile din 2014.


Tort personalizat cu decoratiuni 3D, monograme sau inscriptionate cu mesaje simbolice

Personalizarea nuntii si implicit a torturilor de nunta reprezinta o tendinta permanente in ultimii 10 ani. Pentru anul 2014, trendurile pentru torturile de nunta vizeaza personalizarea acestora cu decoratiuni 3D care pot fi inspírate din tematica de nunta sau pur si simple pot contine monograme cu initialele voastre.


De asemenea, torturile de nunta inscriptionate cu mesaje simbolice au fost in trend si in 2013 si vor continua sa fie in voga si pentru anul 2014. Daca acest trend vi se pare unul potrivit pentru nunta voastra insa totusi un gasiti mesajele potrivite pentru inscriptionare puteti sa alegeti o poezie pe care o indragiti sau pur si simplu citate celebre legate de dragoste.


Torturi inspírate de natura

Pentru nuntile mai putin elegante sau pentru nuntile cu tematica eco sau vintage, torturile inspírate din natura sunt o alegere potrivita. Atat pentru anul 2013 cat si pentru 2014, torturile inspírate de scoarta copacilor sunt in tendinte.


 

Sursa poze: pinterest.comNume autor: PregatireDeNunta
Data adaugarii: Joi, 19 Decembrie 2013 13:05
Site autor: http://www.pregatiredenunta.ro/

Comenteaza referitor la acest articol

Pentru a putea lasa un mesaj, trebuie sa te autentifici. Daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te.

FB