Publicitate Banner

Pasi de urmat:

1. Asigura-te ca ai credit in contul telefonului (in cazul cartelelor preplatite)

2. Trimite un SMS cu textul pdn la unul din numerele scurte de mai jos in functie de numarul de afisari pe care il doresti

Beneficiu Cost in € Numar scurt
400 de afisari banner publicitar 5 7606
1000 de afisari banner publicitar 10 7575

3. Urmeaza cu atentie instructiunile primite prin SMS

4. Cumpara publicitate pe site completand formularul de mai jos

 Utilizator:
 Banner:
 Cod:
 
 

Termeni si conditii de utilizare

Numerele 7606 si 7575 sunt valabile in retelele ORANGE, VODAFONE SI TELEKOM MOBIL

Activarea se va face manual de catre un operator in maximum 24 de ore din momentul platii.

In cazul in care intampinati probleme referitoare la activarea si afisarea bannerelor va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact'arond'pregatiredenunta.ro.

Pretul afisarii unui banner este de 5 euro + TVA / 400 afisari sau 10 euro + TVA / 1000 de afisari (TVA-ul se plateste la achizitionarea cartelei SIM, a codurilor de reincarcare sau la plata abonamentului).

Vei fi rugat sa confirmi comanda printr-un nou sms, apoi vei fi anuntat printr-un SMS ca ai fost tarifat cu 5 EUR+TVA sau 10 EUR+TVA si ca ai platit pentru 400 sau 1000 de afisari a bannerului tau pe portalul www.pregatiredenunta.ro.

Serviciul de microplata prin sms este oferit de www.plataprinsms.ro . Pentru orice problema de natura tehnica apelati numarul de telefon 1808 (numar cu tarif normal, disponibil in retelele Vodafone, Orange, Telekom Mobil, program Luni-Vineri 09.00-18.00) sau trimiteti email la ajutor@plataprinsms.ro . Mesajul email trebuie sa contina numarul de telefon de pe care ati facut plata! In retelele Vodafone si Orange sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecărui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. La costul total al serviciului in reţelele Vodafone si Orange se adauga 0.10 eur/sms+tva. In reteaua Telekom Mobil sistemul presupune trimiterea unui sms suplimentar care este taxat cu 0,05 euro/sms+tva. La costul total al serviciului in reţeaua Telekom Mobil se adauga 0.05 eur/sms+tva. Pentru o comanda corecta toate mesajele trebuie trimise de pe acelasi numar de telefon!